“Лорак і Maruv – ляльки без мізків”: Ігор Кондратюк затаврував українських артистів, які “обслуговують агресора”

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк висловився щодо вітчизняних зірок, які переїхали до росії та продовжують замовчувати факт військової агресії рф на території України.

Ігор Кондратюк дав відверте інтерв’ю для проєкту “Зірковий шлях”. Продюсер розповів, що не вважає зірок, які переїхали до росії українцями.

Під час розмови продюсер категорично засудив українських артистів, які ще в 2014 не відмовилися від роботи у Росії. Серед них — MARUV, Ані Лорак, Таїсія Повалій, Регіна Тодоренко, Світлана Лобода та інші. На сьогодні деякі з них висловилися щодо війни, проте неоднозначно – ніхто з вищезгаданих артистів не назвав путіна та росію агресорами. Більшість просто написали коротко “Ні війні”. Окрім того, вони продовжують замовчувати факт військових дій на території України.

“Для мене ще з 2014 року росіяни — заручники Путіна і свого непоганого життя, принаймні до початку війни. І судячи з того, що я читаю в мережі й в статтях — у них взагалі немає розуміння ситуації. Людей, які нас зрозуміли, можна перерахувати на пальцях двох рук. А ті, хто підтримують Україну, тим паче якщо вони громадські діячі, змушені були виїхали з Росії, бо це небезпечно. Наприклад, Регіна Тодоренко підносить патрони тим хлопцям, які стріляють в наших військових і мирних громадян. Може їй це хтось сказав, може хтось скаже. Бо сьогодні неможливо бути “поза політикою” — не той час! Я про таких написав дуже багато і про їхніх російських колег також. В них не вистачило мізків після березня 2014 року зрозуміти, що виступи в Росії – це підтримка вбивства росіянами українців, тому нема про що говорити ні зі Свєтою, ні з Таєю, ні з Кароліною, ні з MARUV”, — зазначив продюсер.

Кондратюк назвав опальних артисток “безмозгими ляльками”.

Ігор Кондратюк назвав MARUV та Ані Лорак ляльками без мізків
Ігор Кондратюк назвав MARUV та Ані Лорак ляльками без мізків

“Вони обрали бік агресора. Їм хотілось грошей, їм хотілось показати, що вони розуміють більше ніж ми, українці, яких той агресор розстрілює, відбирає території. Це означає, що вони безмозгі ляльки. І все. Більше нічого не скажеш”, — сказав він.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.