Лідія Таран розповіла, що французи думають про російське вторгнення в Україну: “Відбувається ментальне переформування”

Лідія Таран не сидить склавши руки у Франції та не чекає, коли скінчиться війна в Україні і можна буде приїхати додому. Вона намагається показати французам, що є путінський режим

Війна в Україні, розв’язана агресивною росією, показала всьому світу, що являє собою путінський режим. Українці і так розуміли та розуміють з ким, мають справу – з нечистю та нелюдями.
А в інших країнах, у тому числі й демократичних, лише зараз люди переосмислюють війну в Україні, особливо після подій у Бучі, про які з жахом дізнався весь світ.

Лідія Таран не полишає надію вдруге стати мамою
Лідія Таран бачить, що є різні французи

Лідія Таран зараз вимушено із донькою перебувають у Франції. Нещодавно ведуча розповіла, що думають французи про російське вторгнення в Україну.
Як констатувала Лідія Таран: “У них, наскільки я розумію, зараз відбувається ще й ментальне переформування”.
Лідія Таран бачить, що є різні французи. Одні схиляються перед російською культурою, ще з часів Російської імперії, інші не знають як це поєднувати сьогодні з російськими вбивцями, мародерами та ґвалтівниками. Французи “озираються” на німців, які в основному кажуть, що у всьому винен путін, а росіяни немає. Однак це російські війська грабують, гвалтують, убивають та знущаються з мирного населення України.
Лідія Таран зі свого боку на рівні ЗМІ намагається довести до простих французів, що сьогодні є путінський режим і зокрема російський народ і російська армія. У Франції більшість новин відведено війні Росії в Україні.
Також Лідія Таран сказала: “А мітинги, мабуть, це більше для нас, аби українці знали, що нас підтримують у всьому світі”.
Ця світова підтримка дуже потрібна нашій країні, як і військова, яку надає США та інші держави Європи та Америки.
Всі разом ми переможемо і відкинемо до кордону це путінське поріддя. Слава Україні!

Схожі статті