Надія Кадишева змінила імідж: має вигляд кращий, ніж у молодості (ФОТО)

Схоже, що зірці російської естради мало уваги на сцені і компенсувати її дефіцит співачка вирішила новим іміджем.

Це зараз Надія Кадишева обожнює яскраві наряди, макіяж і складні зачіски. Зараз вона може дозволити собі колекціонувати наряди і молодо виглядати завжди.

Сьогоднішня Надія Кадишева фарбована білявка, яка в житті носить простий одяг, а на сцену вбирається, як на Карнавал. Але такою солістка ансамблю “Золоте кільце” була не завжди.

Надія Кадишева у молодості
Надія Кадишева у молодості

Пропонуємо трохи відмотати назад і подивитися з чого починала відома артистка і якою була її природна краса.

Що ж, на початку кар’єри стиль народної артистки був простішим і ріднішим для глядачів. Сценічні костюми артистки були простого крою з народним орнаментом. Волосся у Надії Кадишевої було темне від природи, а обличчя майже не торкалася косметика. Саме за таку неприховану красу публіка свого часу і полюбила артистку.

Судячи з архівних знімків, Надія Кадишева в молодості була доволі симпатичною. Вона подобалася чоловікам навіть у далеко не розкішних нарядах і саме за це її покохав головний чоловік її життя – Олександр Костюк.

Надія Кадишева на початку кар'єри
Надія Кадишева на початку кар’єри

Так, зараз обличчя зірки має кращий вигляд і на ньому помітні сліди пластичних операцій. Проте останнім часом на світлинах у мережі Інтернет можна помітити, що обличчя Надії Кадишевої на сцені і обличчя у реальному житті дуже сильно відрізняються. Прихильники побоюються за здоров’я улюбленої виконавиці.

Фігура у Надії Кадишевої теж стала кращою, зірка схудла і підтримує чудову фізичну форму. Але прихильники творчості артистки від її теперішнього стилю сценічних костюмів солістки народного театру точно не в захваті.

Схожі статті