Після зради вагітна Регіна Тодоренко емоційно розкрила стать майбутньої дитини: “Що у мене там в животі”

Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка останні декілька років проживала у Москві разом зі своїм чоловіком, натякнула на стать майбутньої дитини.

Регіна Тодоренко тривалий час мовчала про ситуацію на її Батьківщині. Згодом вона зізналася, що зрадила свою Україну заради збереження сім’ї, адже Влад Топалов має інші погляди на усе, що відбувається. І вочевидь, дівчина очікує на розуміння від аудиторії через своє цікаве положення.

Після обурливої заяви про Україну Регіна Тодоренко розкрила стать майбутньої дитини

31-річна Регіна Тодоренко у середині березня підтвердила чутки про свою вагітність. Телеведуча з’явилася у шоу “Маска” на телеканалі НТВ у костюмі Венери з полотна Боттічеллі. У новому випуску передачі вона продовжила підігрівати інтерес глядачів до свого цікавого стану. Регіна натякнула на стать майбутньої дитини.

Регіна Тодоренко
Після обурливої заяви про Україну Регіна Тодоренко розкрила стать майбутньої дитини

Тодоренко зробила відверте зізнання під час виступу Мухомора. Артист виконав пісню “О, боже””. Телеведуча емоційно відреагувала на номер учасника.

“Так по-акторськи, так театрально, з таким натхненням. Ви обдарували цими вашими магічними вібраціями, феромонами всіх жінок зараз. Я вже думаю, що у мене там у животі, мабуть, теж дівчинка”, – сказала Регіна.

Раніше Регіна скаржилася на погані думки під час другої вагітності. За словами теледіви, замість радості від очікування малюка вона відчуває тривогу. Як стверджувала сама Тодоренко, вона дуже переживає, що гормони, через які з’явилися негативні почуття, передадуться майбутній дитині. А от своїми думками стосовно тривоги про співвітчизників, які впродовж місяця помирали в Бучі Регіна не поспішає ділитися.

Схожі статті