Новий обранець Наді Дорофєєвої знайдений: поки Дантес чекав у Києві, співачка тонула в обіймах коханого в Барселоні

Після повідомлення про розлучення Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої у мережі стрімко почала з'являтися інформація про нового обранця співачки.

Минулого тижня Надя Дорофєєва та Володимир Дантес шокували своїх фанатів заявою про те, що їхній союзу добіг кінця. Виявляється, пара розлучилася, і ба більше, це сталося досить давно. Просто зірки не могли знайти підходящий час для того, щоб сповістити про це шанувальників. Згодом Дантес зізнався, що під час війни вони зрозуміли, що немає сенсу відтягувати цей момент.

Новий обранець Наді Дорофєєвої знайдений

Після новини про розрив пари мережею почали активно ширитися чутки про новий роман співачки. Нібито у Наді вже знайшлася заміна Вові. Однак особистість чоловіка розкрити не могли.

Володимир Дантес вперше заговорив про справжні стосунки з колишньою дружиною Дорофєєвою
Новий обранець Наді Дорофєєвої знайдений

Деякі ділилися здогадками, що це може бути Міша Кацурін. В свою чергу, Олексій Дурнєв заявив, що це знаменита людина і коли він дізнався, був шокований.

І варто відмітити, що знайшлося підтвердження чуткам про зв’язок Дорофєєвої та Кацуріна. Нещодавно спливла фотографія з Барселони, на якій Надя тоне в обіймах Міши. Звісно, це не може бути абсолютним доказом, але каже про їхні близькі стосунки.

Новий обранець Наді Дорофєєвої знайдений

Тож зараз в інтернеті активно розмірковують стосовно того, чи дійсно молоді люди мають роман.

Новий обранець Наді Дорофєєвої знайдений

Нагадуємо, що Надя та Володимир були разом понад 8 років. Раніше пара декілька разів роставалася. Криза ставалася через поведінку Дантеса, який не завжди поводився прийнятно для Дорофєєвої. Цим пояснюються сподівання фанатів на те, що артисти все ж таки помиряться і знову будуть разом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.