Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан розповіла, як було в Ірпені, Ворзелі і Бучі: “Усіяні стражданнями українців”

Обраниця Холостяка-11 Михайла Заливако Анна Богдан поділилася в соцмережах особистими спогадами про Ірпень, Ворзель і Бучу, які вже звільнені від окупантів.

24 лютого росія почала повномасштабну війну проти мирної і незалежної України.

Армія окупанта не дотримується жодних законів воєнного часу і влаштовує справжній геноцид українського народу.

Жінки, діти, літні люди, тварини, абсолютно всі є ціллю російських солдатів, що всьому світові показали, на які звірства вони здатні.

Неможливо спокійно дивитися на кадри звільнених містечок Київщини — це пекло, створене кремлівським режимом і мовчазними росіянами.

Своїми спогадами та емоціями з приводу цього поділилася в Інстаграмі Анна Богдан, переможниця Холостяка-11:

“Буча, Ірпінь, Гостомель, Ворзель. Ці маленькі затишні містечка під Києвом, але з великим болем. Раніше ці містечка викликали у мене дуже хороші почуття, тому що там були пережиті щасливі моменти мої та моєї сім’ї. В Ірпені складала присягу моя сестра, і це були почуття щастя та гордості. У Ворзель ми приїжджали до неї в гості на шашлики та насолоджувались неймовірними серпневими вечорами, а у Бучі прогулювались по дуже гарному “Центральному парку”, де панувала атмосфера дитячих посмішок та щебет плашок… Але зараз всі ці хороші емоції, пережиті там, глушить біль, неймовірний біль, ненависть та злість…”, – пише кохана Михайла Заливако.

Михайло Заливако та Анна Богдан
Анна Богдан розповіла, як було в Ірпені, Ворзелі і Бучі

В самому епіцентрі подій знаходилися родичі Анни, від чого її серце стискалося:

“Коли моя сестра з чоловіком виїжджали з цього пекла, був неймовірний біль та страх за своїх близьких. І коли вони виїхали на більш безпечну територію, то моє серце ніби розтиснулося. І це лише маленька частина мого болю та страху, який я зазнала, та який ніяк не зіставити з болем, який відчувають родичі загиблих та закатованих мешканців Бучі, Ірпеня, Гостомеля, Ворзеля. На жаль, ще дуже багато інших міст, які усіяні стражданнями українців”.

На останок Богдан звернулася до росіян, котрі пишаються тим, що вони “руські”.

Дівчина запросила їх на екскурсію до Київщини, яку проведе особисто, щоб вони на власні очі побачили предмет своєї гордості.

Схожі статті