36-річна Злата Огнєвіч у розпал війни покинула Україну і підняла жовто-блакитний прапор в Нью-Йорку: “Плакали всі”

Відома українська співачка та екс-холостячка Злата Огнєвіч з самого початку війни знаходилася в Києві, але зрештою покинула Україну і відлетіла до США.

Злата Огнєвіч застала початок війни у себе вдома. Так само як і мільйони українців артистка прокинулася 24 лютого рано вранці від звуків вибухів.

Це так почалася “освободительная операция” росії — ракетними обстрілами по мирних містах. Екс-холостячка проявила свою силу характеру і не втекла при першій же можливості за кордон.

Навпаки, Злата залишалася вдома та піднімала бойовий дух співвітчизників.

Не обійшлося і без критики на її адресу через те, що навіть під час війни вона з’являлася на публіці з макіяжем і зачіскою. Втім, співачка не звертала уваги на подібні докори і щосили залишала позитивний настрій.

Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив з Андрієм Задворним
Злата Огнєвіч у розпал війни покинула Україну і підняла жовто-блакитний прапор в Нью-Йорку

А нещодавно Огнєвіч прийняла непросте рішення виїхати з України, але не задля порятунку, а щоб займатися благодійністю і перераховувати кошти на потреби українців і ЗСУ.

Так, зірка полетіла до Сполучених Штатів Америки, зауваживши, що Україна — її єдиний дім, куди вона обов’язково повернеться і відбудовуватиме Батьківщину разом з усіма іншими українцями.

Про свої справи за океаном артистка розповідає у соціальних мережах. Цього разу у своєму Інстаграмі Злата Огнєвіч показала фото з Нью-Йорку, на якому тримає жовто-блакитний прапор, і написала:

“Сьогодні я відвідала Генеральне Консульство України у місті Нью-Йорк. Я хочу звернутися до всіх, хто бореться проти темряви і ворога. Використовуйте слово для розповсюдження інформації, розповідайте про звірства в містах Буса, Ірпінь, Гостомель, Чернігів, Ізюм, Маріуполь. Людство має знати і допомогти нам подолати тирана й кривавого диктатора путіна разом з його жалюгідним рабським народом! Хай світ почує Україну. Разом ми непереможна сила!”.

Коментатори подякували Златі за те, що вона не сидить, склавши руки:

  • “Дякуємо тобі, Злато, за те, що допомагаєш нашим військовим”;
  • “Дякую за те, що приїхали, за ваш щирий енергійний виступ. Вчора плакали всі, плакали, чи ледве стримували сльози. Так, ми тут у безпеці. І соромно казати, що мені важко, але дуже важко. І той виступ, та єдність і підтримка людей вчора дає сили іти далі і допомагати так, як я можу. Дякую вам”;
  • “Слава Україні! Героям слава! Перемога за нами, все буде добре, віримо в мир в нашій країні. Злата, ви як завжди дуже гарна і найкраща. Дуже люблю”.

Схожі статті