Солістка гурту KAZKA в фаті розгромила банкетний зал

Український гурт KAZKA представив відеокліп на свій новий сингл "Мало", який увійшов в студійний альбом Nirvana.

Український гурт KAZKA презентував відеокліп на романтичну пісню «Мало».

Відеоробота була опублікована на офіційному ютуб-каналі колективу. За кілька годин його переглянули більше 10 тисяч користувачів.

У ролику солістка гурту Олександра Заріцька постала в образі нещасливої нареченої. Героїня спочатку сумує наодинці в спорожнілоу банкетному залі, від якого віддає несмаком і банальністю, а потім бере биту і починає все трощити.

Її все видається надуманим, несправжнім, невдалими декораціями, однак вона хотіла б більшого.

«У пошуках власного щастя кожен повинен слухати своє серце. Іноді варто пережити біль втрати, щоб усвідомити, що ти насправді гідна чогось більшого», – каже Олександра.

Шанувальники гурту написали захоплені відгуки про чарівну нову пісню гурту, але кліп багато хто назвав невдалим. Склалося враження, що на відеокліпі зекономили, Сашу вдягнули в завеликий негарний костюм, і помістили в огидний зал серед недоїдків. Фанати розкритикували кліп в коментарях.

  • Пісня дуже сподобалася, а от кліп просто жах (((одягли на красиву дівчину широчезний піджак, посадили за стіл з недоїдками. На це без сліз не глянути ((((
  • Ви серйозно …… написати таку шедевральную пісню, і зіпсувати її таким жахливим кліпом
  •  Відеоряд (по іншому не можу назвати) і пісня не сумісні. Віддаю належне вокалістці, виконання підносить в височінь, а дивишся на кадри і падаєш каменем на землю.

Схожі статті