Де живе Ігор Кондратюк із дружиною і собакою після того, як його будинок зруйнували окупанти: “У приміщенні фірми”

Коли йде війна, то багато людей інакше дивляться на цінності життя і пріоритети. Сьогодні найголовніше, щоб людина та її сім'я була у безпеці. Багатство, гроші, нерухомість – відходить на другий план

Війна в Україні сплутала мирні плани багатьох людей, у тому числі й представників шоубізнесу. Частина їхніх будинків та квартир потрапили під обстріли та бомбардування. Дехто згорів і довелося виїхати в безпечніші місця на захід України. Так сталося і з Ігорем Кондратюком. Його будинок бомбардували, і він був частково зруйнований. Ігор Кондратюк розповів, що йому довелося із дружиною покинути будинок, який потрапив під обстріл. Жити там було вже небезпечно. Сім’я переїхала до Львова і перебуває там нині.

Як виглядають сини Ігоря Кондратюка
Ігор Кондратюк розповів, де вони проживають у Львові

Ігор Кондратюк дуже засмутився після того, як його будинок бомбили. Він навіть хотів потім повернутись і відремонтувати будинок, але потім зрозумів, що це дурне рішення і до того ж робити це небезпечно.
Наразі Ігор Кондратюк вирішив зосередитися на головному. Шоумен просто вирішив допомагати українцям та країні загалом у міру своєї фінансової спроможності. Поки що має гроші Ігор Кондратюк надає фінансову підтримку нужденним. Адже у людей, які, як і він, вимушено покинули будинки та переїхали на захід України, скоро закінчаться гроші. А роботу зараз знайти дуже важко. Його допомога буде тоді своєчасною.
Також Ігор Кондратюк розповів, де вони проживають у Львові:
“До речі, ми з дружиною та собакою зупинилися у приміщенні фірми, яку влаштували для життя”.
І найголовніше бережіть своїх близьких та себе. Чи не слухайте російську пропаганду. Є українські офіційні джерела – їх і читайте. Україна переможе. Слава Україні!

Схожі статті