Тараса Тополю з дружиною Alyosha розлучила війна: співак буває сентиментальним, коли виходить на відео зв’язок

Сімейні цінності під час війни набувають зовсім іншого забарвлення. Людина розуміє, що для неї означають діти, дружина та родичі. Їх треба берегти

Тарас Тополя разом зі своєю групою “Антитіла” від початку війни вступив до тероборони столиці України.
Свою сім’ю Тарас Тополя спершу відправив на західну Україну, проте потім співак передумав і вирішив, щоб його дружина Alyosha з дітьми залишила Україну та переїхала до США, де мешкають її батьки. Що дружина й зробила, хоч не хотіла слухатися чоловіка.

Тарас Тополя також розуміє, що зараз вимушений захід, що вони з сім’єю не бачаться

Тарас Тополя по можливості зв’язується із сім’єю за допомогою відеозв’язку. Коли він дивиться на дітей та дружину, то стає сентиментальним. Це те, що його сильно розчулює.
Співак зізнається, що часто бував на гастролях у США, сім’я залишалася в Україні. Однак він так не сумував за ними, як зараз.
Проте Тарас Тополя також розуміє, що зараз вимушений захід, що вони з сім’єю не бачаться. До того ж співак спокійний, що дружина та діти перебувають у безпеці. Тепер він може зі спокійною совістю воювати проти російських окупантів. Співак чудово розуміє, що треба вигнати агресора з України, щоб дружина та діти повернулися додому. І найголовніше Тарас Тополя міг цілком офіційно виїхати теж із сім’єю до США, адже у нього троє дітей. Але ця думка до нього на думку не спадала.
А тих чоловіків, які з якоїсь причини покинули Україну, Тарас Тополя не засуджує. Співак має тверде переконання, що кожна людина на своєму місці має наближати перемогу.
Тарас Тополя сказав: “Кожен має бути ефективним на своєму місці, робити свою справу для країни. Навіть за кордоном.”
Бережіть себе, своїх дітей та родичів. Не вірте російським фейкам, звертайте увагу лише на офіційні українські засоби масової інформації. Слава Україні!

Схожі статті