8-річний син Григорія Решетніка щоранку питає у мами, коли закінчиться війна: “Не знаю, що йому відповісти”

Ведучий найромантичніших шоу на телеканалі СТБ "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетнік має трьох малих синів, найстарший з яких щоранку питає у мами, коли закінчиться війна.

24 лютого росія вторглася на Україну, через що всі українські діти стали дітьми-війни. Багато страждань окупанти завдали мирному народу, порушуючи всі існуючі закони воєнного часу.

Зірки шоу-бізнесу опинилися нарівні з простими людьми і вимушені виживати в ці непрості часи, а батькам необхідно бути сильними і не показувати дітям свого страху.

Квартира Григорія Решетника
8-річний син Григорія Решетніка щоранку питає у мами, коли закінчиться війна

Так, в Інстаграмі Христина Решетнік розповіла, що найчастіше чує від свого восьмирічного сина Івана:

“Мам, коли закінчиться війна?”. З цим питанням наш Ваня приходить до мене кожного ранку. А я не знаю, що йому відповісти… Хоча ні, підбираю слова: “Скоро, іще трохи, сину!”. От хто б міг подумати, що наші діти в 21 столітті будуть знати, що ж за слово таке “війна”. Це страшно, боляче! Всі, мені здається, що абсолютно всі діти України дуже подорослішали за ці півтора місяці… Але кожного разу, коли дивлюсь на них, я розумію, що ми, батьки, маємо бути сильними, не втрачати надію, маємо вірити в те, що майбутнє наших дітей буде світлим, чистим та вільним! Дітям потрібні ці вібрації і ці відчуття! Тільки любов і молитва! Тільки так! А що ви дітям розповідаєте про війну?”, – написала дружина Григорія.

Зауважимо, у зіркової пари троє спадкоємців, але ведучий, маючи законне право покинути Україну в умовах війни, залишається разом з родиною на Батьківщині.

Решетніки наразі живуть у батьків Христини на Івано-Франківщині.

Схожі статті