“Серйозно люблю”: ймовірний син Дзідзьо та Олі Цибульської замилував всіх, показавши, як віддано кохає Україну

Оля Цибульська завжди відрізнялася патріотичними поглядами, а зараз про любов до України заговорив її синочок Нестор. Хлопчик замилував всю мережу.

Оля Цибульска – популярна співачка, яка переживала чорну годину війни в Україні. Вона з перших днів відмовилася полишити Батьківщину. Тут її батьки, синочок та чоловік.

Маленькому Нестору всього 7 рочків. Дитина артистки мала запам’ятати 2022 рік, як той, коли вона вперше пішла до школи та зустріла нових друзів. Втім, війна безжально забрала час безтурботного дитинства. Втім, хлопчик, який зараз з мамою, не втрачає бойовий дух та з натхненням розповідає, як йому небайдужа рідна країни.

Ймовірний син Дзідзьо та Олі Цибульської замилував всіх

“Серйозно люблю… У неї голубі очі”, – каже дитина.

У коментарях справжній ажіотаж. Підписники оцінили сповна щирість і безпосередність хлопчика словами:

  • “Маленький козачок”
  • “Сонечко”
  • “Дуже гарно, з душею!”
  • “Молодець! Майбутнє України”
  • “Нестор – красавчик. Так тримати!”
  • “Настрій на весь день”

Чому вважається, що Цибульська народила сина від Дзідзьо?

ймовірний син Дзідзьо та Олі Цибульської замилував всіх

Давно мережею шириться версія фанатів про те, що начебто Оля народила свою дитину насправді від Михайла Хоми. Дійсно, коли у 2017-2018 роках зірки співпрацювали у дуеті, багато хто через романтичний підтекст пісень подумав, що знаменитості можуть бути разом. Проте, коли Дзідзьо розійшовся зі своєю дружиною Славією, сама екс-кохана музиканта заперечила будь-які романи чоловіка.

Оля Цибульська станцювала для Дзідзьо у занадто відвертій сукні
Оля Цибульська, Дзідзьо, Славія

Цибульська ж вважає всі плітки про “справжнє” батьківство її сина нісенітницею, але справжнього обранця показувати своїм фанатам все ж таки не поспішає.

Схожі статті