Чоловік Корольової Тарзан підтримує путінський режим та війну в Україні: українці запросили танцора до Бучі

Російська пропаганда настільки "промила" мізки росіян, що навіть представники шоубізнесу потрапили під її вплив. До того ж практично всі. Що у них у голові ніхто не знає, а там повний вінегрет.

Лицемірству російських артистів та пропаганді немає кордонів. Після того, що рашисти – ці нелюди створили у Бучі в інших містах України їм не прощення. Весь світ здригнувся від їхньої жорстокості. Це не армія – це просто мародери та ґвалтівники. Їм прощення немає.

Наташа Корольова
Наташа Корольова води в рот набрала

Проте співачка з українським корінням Наташа Корольова мовчить, як у рот води набрала. А її чоловік Тарзан взагалі каже несусвітній маразм. Виявляється російські воїни зразок доброчесності та чесності. Тарзан залишив відеозвернення, в якому сказав, що апріорі рашисти не могли вбивати мирних жителів і створювати таке зло, яке бачать у соцмережах. А хто ж тоді вбив і ґвалтував дітей, жінок та старих? Як сказав Тарзан у своєму відеозверненні – це все фейк. Він каже, що українська пропаганда намагається очорнити російського “шляхетного” солдата. Люди – вдумайтеся – який вінегрет у мізках Тарзана та взагалі росіян! Відразу після цього відеозвернення користувачі в соцмережах запитали Тарзана, а де його син Архип? Чи можливо він воює в Україні? Або Тарзан його разом із Корольовою сховав від військової служби, щоб син не потрапив до України та не став гарматним м’ясом. Воістину не межі мороку російській пропаганді. Як написали користувачі соцмереж, нехай Тарзан із Корольовою приїде до Бучі та тоді йому все стане ясно. Хоча – це невдячна справа, як то кажуть у Біблії: сіяти перли серед свиней! Найкращим аргументом для таких росіян та рашистів, які воюють в Україні, є наші ЗСУ. Наші ЗСУ аргументовано їм доведуть, де правда та де наша земля. Бережіть себе та своїх близьких. Україна переможе. Слава Україні.

Схожі статті