Поки росіяни приписують Барських і Бадоєву роман: співак після вступу в ЗСУ прямо звернувся до рашистів

Ніщо не може зупинити благородний гнів українського народу після того, що рашисти створили у Бучі та інших містах із мирним населенням. Цьому немає прощення. Відплата дістане кожного росіянина, який брав участь у цьому. І ця відплата буде невідворотною навіть через 20 років!

Більшість представників шоубізнесу визначилися зі своїм ставленням до війни Росії в Україні. Це стосується росіян та зірок України. Коли весь світ побачив звірства рашистів у Бучі та інших містах України, то жахнувся. Такого прощення немає.

Макс Барських: "Ще місяць тому єдине, що було в мене в руках – це мікрофон."
Макс Барських записав звернення до росіян

Макс Барських також відреагував на цю трагедію українського народу. І хоч за його позицію про війну росії в Україні росіяни засуджують і намагаються зганьбити, співак не реагує. Він навіть не зреагував на російські фейки про його нібито інтимний зв’язок з Аланом Бадоєвим. Це його не зачепило. А ось Буча і те, що там рашисти створили ненависть до Росії у Барського ще сильніше. Тому він записав звернення до росіян. Хоча як раніше Макс писав, до них важко “достукатися”, у рашистів у мізках один вінегрет. Основна думка, яка прозирає у Макса Барських у його зверненні до росіян, це те, щоб вони відчули той біль, який відчувають українці від цієї трагедії. То як переживе цей біль українці.
Тільки ненависть до росіян і більше! Нехай кожен рашист відповість за злочин його лідера – путіна, хай сам путін відповість за свої злочини! Відплата досягне кожного з тих, хто вчинив зло в Україні. Ці злочини немає терміну давності. Як заявив президент Зеленський, усі будуть покарані, навіть якщо для цього потрібно 20 років. Бережіть себе та своїх близьких. Не слухайте та не дивіться російські фейки. Звертайте увагу лише на офіційні українські ЗМІ. Україна переможе! Слава Україні! Ми відбудуємо нашу прекрасну країну наново. І Україна стане ще кращою, ніж було до війни.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.