56-річний Валерій Меладзе “перевзувся” після підтримки України: артист знову дає концерти російським фанатам

Валерій Меладзе знову почав виступати в росії, хоча попередньо його колеги розповідали, що артисту відмінили усі концерти в рф через підтримку України.

Валерій Меладзе став одним із перших публічних особистостей, хто відкрито висловився з підтримкою України в російсько-українські війни на свою багатомільйонну аудиторію. Через це співакові скасували практично всі виступи на території держави-агресорки, де він зараз проживає разом із дружиною та трьома дітьми.

Імениті російські продюсери, зокрема Сергій Лавров, зазначали, що відтепер Валерію буквально “перекрили повітря” і він більше не зможе заробляти кошти.

“Меладзе де гастролюватиме? У Грузії? Ну, гаразд, зробить один тур у Німеччині. Раз у два роки. Один: вісім концертів. Отримає він якісь невеликі гроші. Отримає кілька корпоративів”, – заявив продюсер Лавров.

Валерій Меладзе відновив концерти в росії
Валерій Меладзе відновив концерти в росії

Але недовго музика грала. Через трохи більше як місяць з дня вторгнення Росії в Україну Меладзе відновив свої концерти в країні-агресорі. Він виступив на закритій вечірці для петербурзької публіки, хоча в мережі припускали, що йому вхід на сцену РФ тепер заборонений.

“Десь в Пітері зараз виступає Валерчик. На дні народження подруги. Вітаю, звичайно, але, як ви розумієте, не від щирого серця”, – повідомляється в Telegram-каналі Admin.anshlak.

Нагадаємо, що у перші дні конфлікту Меладзе закликав перейти до переговорів та дипломатичного вирішення ситуації:

“Сьогодні сталося те, що не могло і не мало відбуватися ніколи. Історія коли-небудь розсудить і розставить все на свої місця. Ну а сьогодні я хочу попросити вас, я благаю припинити військові дії і сісти за стіл переговорів. Люди повинні вміти домовлятися. Для цього нам дано мову, для цього нам дано всі здібності. Люди не повинні гинути. Це потрібно припинити”, – зазначив Валерій в особистому блозі.

Схожі статті