“Поїхати не можу”: Світлана Тарабарова, Ірина Федишин й інші зірки, які попри війну залишаються з дітьми в Україні

Від початку конфлікту в України багато матусь разом із дітьми поїхали за кордон, аби забезпечити синам і донькам мирне небо. Але є ті, хто залишився в Україні. Про таких зіркових матусь - читайте далі.

Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова з сином
Світлана Тарабарова з сином

Рудоволоса красуня – співачка Світлана Тарабарова виховує двох дітей: 3-річного сина Івана та 1-річну доньку Марію. Заради дітлахів артистка погодилася покинути рідний дім біля Гостомеля на Київщині та переїхати на захід України. Хоча й це рішення далося їй непросто. А ось перебиратися за кордон Світлана відмовилася навідріз.

“Тут я відчуваю себе захищеною плюс-мінус, тут не так багато сирен і бомбардувань. Поїхати не можу. Ми в гарному настрої, намагаємося не сидіти склавши руки, допомагати”.

Ірина Федишин

Ірина Федишин з чоловіком та синами
Ірина Федишин з чоловіком та синами

Ірина Федишин разом із синами та чоловіком зараз перебуває у Львові. Тут співачка активно волонтерить та щодня приділяє усю себе допомозі захисникам України. Артистка ліпить вареники, плете з дітьми маскувальні сітки, а також виступає для біженців й переселенців.

Чоловік Ірини Федишин Віталій Човник також вступив до лав ТрО.

Маша Єфросиніна

Донька Маші Єфросиніної Нана
Донька Маші Єфросиніної Нана

Телеведуча та діячка розповідала, що просто не може дозволити собі покинути Україну. Тому разом з дітьми: донькою та сином – переїхала до Львова, щоб убезпечитися від постійних обстрілів Києва. У культурному серці країни вона відвідує біженців.

“Я просто не можу знайти в собі сили покинути Україну, хоча мені дуже страшно за своїх дітей, у мене маленький син. Поки в мене є сили об’єднувати тут людей, закликати залишати в собі Україну, де б ми географічно не перебували”.

Даша Квіткова

Даша Квіткова і Нікіта Добринін з сином Левом
Даша Квіткова і Нікіта Добринін з сином Левом

Переможниця “Холосятка-9” до останнього не хотіла покидати свій дім у Києві. Однак, врешті-решт Квіткова разом із маленьким сином Левом перебралася до Тернополя. Переїздити за кордон вона поки що не планує, адже її чоловік, шоумен Нікіта Добринін, залишається у ТрО.

Схожі статті