84-річна Ада Роговцева закликала українців подолати страх, але зберегти ненависть: акторка прокляла рашистів

Ада Роговцева не могла спокійно дивитися на кадри з Бучі після того, як її звільнили. Злочину рашистів немає виправдання, вони мають понести покарання за свої звірства

Агресивна росія принесла в Україну страждання та смерть. Окупанти хочуть підкорити українців та докладають максимум зусиль, щоб це зробити. На тимчасово захоплених територіях російські війська творять нелюдські події. Вони вбивають мирних людей, гвалтують жінок та розстрілюють дітей та старих людей. Їхня мета – поставити народ України на коліна та всіляко посіяти паніку в суспільстві. Окупанти хочуть, щоби їх боялися. Проте російське керівництво політичне та військове помилилося. Україну не зламати. Після того, що трапилося в Бучі та інших населених пунктах навколо Києва та по всій Україні, світ побачив справжню особу рашистів.

Ада Роговцева закликала всіх українців бути терплячими та милосерднішими один до одного

Ада Роговцева за своєю натурою спокійна та врівноважена жінка, але й вона жахнулася від того, що побачила в Бучі.
Аді Роговцевій вже 84 роки. Нещодавно вона заявила, що у неї російські військові викликають огиду та ненависть. Як сказала актриса, ті звірства, які творять росіяни в Україні, ніхто не забуде і пробачить. Винні понесуть покарання.
Війна – це завжди страшно, але Ада Роговцева каже, страх треба подолати, але ненависть треба залишити. Сама актриса каже, що проклинати людей – це погано. Проте, не проклинати Ада Роговцева заявила: “Ми всі проклинаємо кожного, хто підняв руку на українця, скидає бомби, натискає кнопку запуску ракети та розстрілює наших людей. Так діють звірі та недолюдки, а не люди. Викликають лише огиду та ненависть.
Усі в Україні втомилися від війни. Але Ада Роговцева закликала всіх українців бути терплячими та милосерднішими один до одного. Україна переможе, у цьому немає сумніву. Слава Україні!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.