Улюблена Ярославського Мартиновська вийшла на зв’язок із Франції: французам не доносять реальної картини війни

Для того, щоб світова спільнота зрозуміла і побачила звірства рашистів в Україні, необхідне детальне висвітлення у ЗМІ. У деяких країнах не побачиш повного зображення по телевізору про події в Україні

В Україні триває війна вже понад 40 днів. Агресор із Росії руйнує міста та села. Окупанти знущаються з мирного населення, вбивають дітей, старих, ґвалтують жінок. Українські засоби масової інформації нещодавно показали, що сталося у Бучі та інших містах біля Києва. Це жахливі кадри. На них не можна дивитися без сліз.

Ольга Мартиновська вперше розповіла, що з нею зробив учасник МастерШеф-4
Ольга Мартиновська: “Нам реально ще потрібна допомога”

Кулінарка Ольга Мартиновська, яка нещодавно побувала у Франції у своїх добрих знайомих, розповіла, як звичайні французи сприймають війну росії проти України. Новин на французькому телебаченні про Україну багато щодня. Тільки Ольга Мартиновська зауважила, що у пресі немає справжньої реальності. Так, наприклад, відсутні фото з Бучі або Ірпеня. Французи намагаються не показувати страшні фото кривавих злочинів у цих містах. Хоча звичайні французи переживають за Україну та співчувають українцям. Адже французи не бачать реальної картинки зі звільнених міст та сіл. І це на тлі того, що, напевно, і в Україні ми не все ще бачимо, що діялося на окупованих рашистами територіях. Ці новини у Франції не надто впливають на французів. Вони думають, що Україна сама справляється з усім. Проте Україні потрібна не лише моральна підтримка, а й військова, а також фінансова. До того ж дуже багато ще потрібно всього для перемоги України над російськими окупантами. Як сказала Ольга Мартиновська: “Нам реально ще потрібна допомога, дуже багато допомоги”. І що більше щодня весь світ допомагатиме Україні, то швидше буде розбитий ворог. Адже українці протистоять рашистам, захищаючи не лише свою територію, а й усю Європу, весь демократичний світ. Слава Україні!

Схожі статті