Андрій Данилко розповів про покарання для росіян, які вони вже несуть за війну в Україні: міцного слівця не стримав

Сьогодні у всьому світі росія сприймається як абсолютне зло. Агресія росії проти України показала справжню суть режиму. Немає нічого людського у рашистів, які творять звірства в Україні

Протягом уже більш ніж 40 днів Україна героїчно протистоїть віроломно росії, що напала на нашу країну. Агресор думав за кілька днів увійти до Києва влаштувати показовий парад перемоги. Проте, українці своїм героїчним опором зламали плани окупантів. Весь світ побачив справжнє обличчя Росії. Багато демократичних країн гнівно засудили росію. Вони ввели санкції на підприємства, банки та особисто на представників російського бізнесу.

Андрій Данилко забув про маму Вєрки Сердючки Білоконь та показав наречену
Андрій Данилко навів у приклад висловлювання Джорджа Оруелла

Андрій Данилко (він же Вєрка Сердючка) після побачених звірств росіян у Бучі шокований діями рашистів. Андрій Данилко не може зрозуміти, навіщо такі звірства було робити. Верхом відсутність моралі для нього стала, що росіяни назвали це українським фейком. Коли журналіст запитав Андрія Данилка, як мають бути покарані ці російські нелюди, він відповів: “Воно (покарання) вже відбувається. Блокування та ставлення всього світу до жителів росії. Звичайно, багато абсолютно, як вони думають, ні до чого, мовляв, “а що ми зробимо”?”
І потім Андрій Данилко навів у приклад висловлювання Джорджа Оруелла, який казав, що люди, які вибрали негідника, невдаху, злочинця, злодія, не є жертвами. Вони вже вважаються учасниками злочину. Як потім сказав Андрій Данилко – це правильне формулювання. Якщо більшість росіян не діють, це призводить до таких звірств, які сталися в Бучі. Українці цього ніколи не вибачать і нелюди будуть знайдені та покарані справедливо. Кожного, хто брав участь у звірствах в Україні, наздожене кара. Вірте у це. Бережіть своїх близьких та себе. Не піддавайтеся на російські провокації та не слухайте фейки російських ЗМІ. Слава Україні!

Схожі статті