Олександр Пікалов склав присягу і вступив до Національної гвардії України: ще одним зірковим захисником стало більше

Війна розставила все на свої місця і показала, хто є хто. Українці стали на захист своєї Батьківщини. Причому незалежно від професії та становища

Україна продовжує протистояти російським окупантам вже понад 40 діб. Це непросто, але завдяки згуртованості українців та допомоги демократичних країн Європи та США – це можливо. ЗСУ показали професіоналізм та сміливість у війні. Їм допомагає тероборона та Національна гвардія.
Представники шоубізнес кожен на своєму місці намагаються наблизити до перемоги. Деякі стають волонтерами, інші вступають до лав ЗСУ або їздять країною та виступають перед захисниками та простими українцями, і таким чином підтримують їх.

Олександр Пікалов дав пораду: необхідно в цей час бути корисним нашій країні

Олександр Пікалов також не стоїть осторонь і вирішив вступити до лав Національної гвардії України. Нещодавно він склав присягу і став ще одним зірковим захисником України. Щойно почалася війна Олександр Пікалов став допомагати волонтерам та солдатам. І ось тепер він у Національній гвардії України. Олександр Пікалов не боїться за своє життя, однак він стурбований долею земляків, які воюють із російськими окупантами. Олександр Пікалов дав пораду: необхідно в цей час бути корисним нашій країні. Як сказав Олександр Пікалов: “Займіться добрими справами. Будь-якими”. І в цьому він має рацію. Кожна людина, як мурашка, має приносити свою частину в наближенні перемоги України над російськими орками. Не забувайте берегти своїх близьких та себе. Не панікуйте та не слухайте російські фейки. Орієнтуйтесь лише на офіційні українські засоби масової інформації. Україна переможе – це безперечно. Ворог буде розбитий та відкинутий до межі нашої Батьківщини. Слава Україні!

Схожі статті