Тарас Тополя прямісінько зі служби розгнівався на артистів, які виступали в росії: осліпли, коли в Україні почалася війна?

Деякі українські зірки працювали до війни в росії та чудово почувалися. Сьогодні триває війна в Україні, розв'язана агресивною росією. І вона показала, якими можуть бути лицемірами такі люди

Агресор із росії віроломно напав на Україну. Понад сорок діб йде протистояння між ЗСУ та окупантами. За цей час російським оркам не вдалось взяти Київ. Від злості та ненависті до України рашисти стали обстрілювати житлові квартали міст та села. Гинуть ні в чому не винні мирні люди. Все прогресивне людство засудило війну росії в Україні. Українці стали на захист своєї Батьківщини незалежно від професії та становища. Представники шоубізнесу стали волонтерами або вступили до тероборони, а також ЗСУ. Деякі їздять країною і підіймають моральний дух захисників та населення.

Тарас Тополя розповів, як вони з групою потрапили в неприємну ситуацію на передовій
Тарас Тополя констатує, що ці зірки лицеміри та пристосуванці

Тарас Тополя разом зі своїм гуртом “Антитіла” нині служить у теробороні. Нещодавно Тарас Тополя розкритикував українських колег, які до вторгнення росії в Україну будували кар’єру в росії. А тепер вони прокинулися і стали засуджувати війну. Тарас Тополя констатує, що ці зірки лицеміри та пристосуванці. Такі артисти робили гроші в росії та заплющували очі ще починаючи з 2014 року, коли росія вже анексувала Крим. У них, звичайно, був мотив: фінанси, а іноді ідеологія. А коли росія почала бомбити житлові квартали, де живуть їхні батьки, то такі артисти задумалися і зрозуміли, що росія – це ворог. Як сказав Тарас Тополя: “Хтось – соплями та сльозами.” Це була їхня реакція на бомбардування будинків їхніх батьків. Тому таких артистів Тарас Тополя і називає лицемірами. Українці знають, що треба сподіватися лише на ЗСУ. Ми віримо, що перемога буде за нами. Бережіть себе та своїх близьких. Слухайте та читайте лише офіційні українські засоби масової інформації. Слава Україні!

Схожі статті