“Бородянки нема”: актор Олексій Тритенко показав фото зі звільнених міст на Київщині, які захищав власноруч у ТрО

Зірка українського театру та серіалу "Коли ми вдома" на СТБ Олесій Тритенко з перших днів повномасштабної війни в України пішов боронити свою Батьківщину.

24 лютого російські війська оголосили повномасштабну війну проти України. У перші дні бойових дій сотні тисяч чоловіків взяли в руки зброю та вступили до лав Збройних сил України або територіальної оборони. Не виключенням стали й артисти, шоумени та актори, які також боряться за незалежність та свободу рідного краю.

Про своє рішення долучитися до списку захисників Батьківщини у лютому повідомив і актор Олексій Тритенко, відомий українському телеглядачеві завдяки серіалу “Коли ми вдома” та низці інших кіноробіт. Серед побратимів Олексія опинився й інший українських актор кримсько-татарського походження Ахтем Сеїтаблаєв.

“Ще одна ніч позаду. Неспокійно, але ми тримаємось. Руский карабль- иди на х**! Все буде Україна”, – написав під одним зі спільних фото Олексій Тритенко.

Актор активно веде особисті сторінки в соціальних мережах, де практично щодня ділиться актуальними новинами з фронту, а також особистими думками. У відповідь Тритенко отримує слова підтримки від своїх прихильників.

Після звільнення від російських окупантів міст Буча, Ірпінь, Гостомель та Бородянка, що на Київщині, стало відомо, що Олексій служив у тих краях. Зірка вітчизняних телесеріалів показав відразу поділився фотографіями зі зруйнованих населених пунктів.

Олексій Тритенко показав фото зі звільнених міст на Київщині
Олексій Тритенко показав фото зі звільнених міст на Київщині

“Бородянки нема”, – коротко написав Олексій під одним зі знімків.

Встиг побувати Тритенко і в Бучі та Ірпіні, також показавши кадри звідти. На знімках помітно, що актор стомлений та засмучений, адже побачене налякало та шокувало не лише Олексія, а й увесь світ.

Схожі статті