Зрадниця Регіна Тодоренко може втратити дитину: стан вагітної телеведучої сильно непокоїть лікарів

Відома російська телеведуча українського походження Регіна Тодоренко на даний момент виношує дитину. Втім, лікарі не впевнені, що все з нею гаразд.

Телеведуча Регіна Тодоренко та співак Влад Топалов чекають на другу дитину. Первісток пари Михайло у грудні минулого року відсвяткував своє триріччя. Друга вагітність дається Регіні нелегко. Нещодавно вона зізналася, що емоційно почувається дуже некомфортно — у неї виникають напади тривоги та паніки, які їй складно вгамувати.

Регіна Тодоренко може втратити дитину

Однак Регіна намагається всіма силами врівноважити свій стан, адже від її спокою залежить і те, як почувається малюк. Нещодавно вона розповіла, як справляється з тривогою та стресом.

“Наразі це складно, коли рівень тривоги зашкалює, коли трясуться руки, коли не спиш тижнями”, — написала Тодоренко в особистому блозі.

Телеведуча радить практикувати глибоке та повільне дихання – лежати на твердій поверхні із заплющеними очима, розслабивши тіло.

Після обурливої заяви про Україну Регіна Тодоренко розкрила стать майбутньої дитини
Регіна Тодоренко може втратити дитину

Також Регіна рекомендує спати вдень хоча б 15-20 хвилин, використовувати контрастний душ та заспокійливу теплу ванну. Це підвищує стресостійкість та зміцнює загальний імунітет. Крім того, Тодоренко радить не нехтувати масажем і за неможливості ходити до фахівця робити хоча б самомасаж — розслабляти напружені частини тіла та масажувати обличчя.

Але головним способом, за допомогою якого Тодоренко уникає стресу, є обмеження негативної інформації.

“І найголовніше для вагітних – обмежити інформаційний потік. Тому найближчим часом у моєму обліковому записі не буде активності… Дистанціююся, щоб берегти здоров’я чоловічка всередині мене”, — підсумувала Тодороїнко.

Додамо, що Регіна вже зізнавалася, що її другу вагітність затьмарюють гнітючі думки. Своїми переживаннями вона поділилася із фанатами.

“З 27-го на 28 березня я дізналася, що вагітна нашим первістком. Мене переповнювали чудові почуття: радість, ніжність, трепет, нескінченне кохання. З другим малюком, на жаль, мене переповнює тривога, біль, страх… Що я можу вдіяти? Як упоратися? Я знаю, що ці гормони передаються нашій дитині…” — відверто розповіла Тодоренко і додала, що лікарів також непокоїть її стан.

Схожі статті