Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський понесли серйозні збитки: рашисти розбомбили їхні склади

Відомі українські шеф-кухарі Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський понесли збитки через бомбардування їхніх складів у Києві. Усі деталі в нашій статті

Як відомо, перша зустріч Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського була досить неприємною. Згодом шеф-кухарці довелося познайомитися з ним наново і подивитися на свого колегу і майбутнього партнера з іншої сторони.

42-річний Володимир Ярославський прийняв в родину не лише Мартиновську
Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський понесли серйозні збитки

Так, їхня дружба розпочалася на телепроєкті “МастерШеф”, а потім продовжилася і переросла у настільки тісне співробітництво, що дуже скоро аудиторія почала приписувати зіркам роман. І варто відмітити, що це також було виправдано, адже 14 лютого 2022р року Ольга та Володимир визнали, що в них кохання.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський понесли серйозні збитки

У період війни обидва намагалися максимально допомогти українцям. Вони готували для біженців та територіальної оборони, адже в їхньому розпорядженні був цілий ресторан. Однак рашисти не помилували місця, яке забезпечувало їжею киян і не давало їм померти з голоду.

Так, нещодавно Володимир опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію їхнього складу, вірніше того, що від нього лишилося. Приміщення перетворилося у суцільні руїни, а всередині не залишилося жодної цілої полички.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський понесли серйозні збитки. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що до доброї справи Ольги та Володимира також приєднався Ектор, а Мартиновська, окрім кулінарного діла, ще й реалізовувала план по спасінню людей, які страждають від хвороб щитовидної залози. Вона власноруч возила з Європи ліки і навіть закуповувала їх за власний кошт.

Схожі статті