Олексія Арестовича “взяли” в реаліті-шоу “Холостяк”: бажаючих підкорити серце чоловіка мільйони

Радника Офісу Президента Олексія Арестовича неформально взяли до романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Детальніше дізнайтеся в нашій статті.

З 24 лютого, коли росія напала на Україну, усі українці з нетерпінням чекають на новий випуск від Олексія Арестовича, який зазвичай має вигляд коротенького підбиття підсумків за день на його особисті сторінці в соціальній мережі Instagram.

Його звернення стали такими популярними завдяки заспокійливому тону та позитивному погляду в майбутнє. Олексію як нікому вдається змусити своїх співвітчизників припинити нервувати та рушити спати.

І якщо на початку війни він був просто популярним, то зараз у коментарях під його публікаціями відбуваються справжні бійки за його серце. А все тому, що Олексій неймовірно подобається українським жінкам.

Олексія Арестовича взяли в реаліті-шоу Холостяк

Про те, що Арестович одружений фанатки переважно не згадують. І здебільшого, односторонній флірт з Радником Офісу Президента Володимира Зеленського відбувається у гумористичному форматі.

Тим не менш, телеведучий реаліті-шоу “Холостяк” Григорій Решетнік помітив ці зміни у жіночій половині населення України і вирішив пожартувати стосовно цього. Заочно шоумен вже взяв Олексія у якості головного героя у телепроект. Навіть не дивлячись на те, що Арестович про це і гадки не має. Відповідно публікація з’явилася у мікроблозі знаменитості.

Варто відмітити, що Григорій зробив цей допис до відео, у якому Олексій у звичній для всіх манері повідомляє журналіста про те, що він стоїть на снаряді, який будь-якої миті може розірватися.

Схожі статті