Родичка Кароль Ірма Вітовська взялася вигороджувати українських зірок, які працювали в росії: “Просто заробляли”

Родичка Тіни Кароль Ірма Вітовська розповіла українським журналістам про своє ставлення до вітчизняних зірок, які виступали в росії. Усі деталі в статті.

Відома українська акторка Ірма Вітовська, яка є сестрою невістки Тіни Кароль, дала ексклюзивні коментарі телеканалу “Суспільне” щодо вітчизняних зірок, які роками заробляли свої статки на території російської федерації.

Варто відмітити, що знаменитість не займається активним засудженням та поливанням брудом даних представників шоу-бізнесу і навіть розуміє їхні мотиви. Зокрема Вітовська віддає собі звіт, що уся справа полягає в грошах.

Ірма Вітовська взялася вигороджувати українських зірок, які працювали в росії

Так, Ірма Вітовська прекрасно розуміє, чому зірки працювали в росії, і чому раптово відмовилися від цього регіону на даний момент.

Ірма Вітовська взялася вигороджувати українських зірок, які працювали в росії

“Діячі культури просто заробляли. Це їхня професія, вони так годували себе, я теж не одразу відмовилася у 2014-му. Проте, зараз зірки взяли зброю, пішли воювати, волонтерять, пишуть звернення – це стосується і колег у шоу-бізнесі”, – написала Вітавська.

Варто відмітити, що Ані Лорак, Світлана Лобода, Макс Барских та інші знаменитості на даний момент опинилися не в дуже приємній для них ситуації. Зірки тривалий час працювали на території рф, а після того, як засудили дії путіна, не змогли повернути довіру співвітчизників. Також їх розкритикувала велика кількість зіркових колег, яка зараз не добирає слів і активно поливає їх брудом.

Наприклад, дісталося і Тіні Кароль, яку Анастасія Приходько звинуватила у перевзуванні на льоту. Саме так вона назвала раптову патріотичність співачки.

Схожі статті