“Дорога Іро, покойтеся з миром”: Оля Полякова розповіла про шанувальницю, яку вбили в Бучі російські окупанти

Українська співачка Оля Полякова у своєму особистому блозі публікацію одній із жертв російських окупантів з Бучі. Як виявилося, серед загиблих була її віддана шанувальниця.

Кадри зі звільнених міст на Київщині: Бучі, Ірпеня, Бородянки, Гостомеля – шокували увесь світ. Усе цивілізоване населення нашої планети побачило, на які звірства здатні російські окупанти, та відкрили для себе страшну правду про воєнні злочини, скоєні на території України загарбниками.

Мер міста Буча Анатолій Федорук розповів, що армія рф вбила понад 300 мирних жителів – їхні тіла декілька днів лежали просто на вулиці, чекаючи, поки українські захисники зможуть звільнити місто від агресорів. Співачка Оля Полякова присвятила свій пост одній із жінок, яка загинула від рук росіян в Бучі. Як виявилося, жінка була її великою фанаткою та збиралася відвідати концерт Олі.

Оля Полякова розповіла про шанувальницю, яка пішла з життя від рук непрошених
Оля Полякова розповіла про шанувальницю, яка пішла з життя від рук непрошених

“Це моя прихильниця Ірина, яка збиралася до мене на концерт, а ще на уроки макіяжу для себе. І дуже раділа тим, що може виглядати привабливо. Але в її місто Бучу прийшли російські окупанти та загарбники. Вони вбили Ірину і ще кількасот ні в чому не винних людей, у тому числі й дітей. Вони забрали життя тих, хто хотів просто жити, працювати, любити й бути щасливим, – написала Полякова.

Полякова додала, що вбита окупантами Ірина тільки зрозуміла, що найголовніше – любити себе і жити для себе.

“Але в неї вкрали цю віру і цей шанс просто жити, вірити, любити! Це реальні історії реальних людей, і кожна людина – Всесвіт, який було розчавлено агресором незворотно!” – написала співачка.

Оля Полякова
Оля Полякова

Вона звернулася до своєї шанувальниці.

“Дорога Іро, покойтеся з миром, я буду пам’ятати вас усе життя, як і всіх людей, що загинули в цій безглуздій війні, яку розв’язали російські фашисти! Ми не пробачимо і не забудемо ніколи й нічого”, – пообіцяла Полякова.

Схожі статті