43-річний Сергій Бабкін вже не в Польщі, але і не в Україні: де шукати відомого українського співака

Відомий український співак Сергій Бабкін покинув Україну за законних підстав і прибув зі своєю родиною до Польщі, але і там він не залишився надовго.

Сергій Бабкін родом з Харкова, ще з дитинства він захоплювався музико та вивчився в музичній школі за класом флейти. Також він закінчив театральне відділення університету мистецтв на факультеті “актор театру драми і кіно”.

Крім того, Сергій з 6 років ходив на бальні танці, фігурне катання, школу образотворчого мистецтва, завжди брав, активну участь у шкільній самодіяльності, КВК. Гітару до рук вперше взяв у 12 років.

Широку популярність Бабкін отримав у дуеті з Андрієм Запорожцем, який вони назвали 5’nizza.

Пізніше він зайнявся сольною кар’єрою, а зараз, коли Україна переживає нелегкі часи, він дає благодійні концерти за кордоном, зібрані кошти з яких йдуть на потреби Батьківщини.

Сергій і Сніжана Бабкіни відсвяткували річницю весілля вдалині від дому
Сергій Бабкін вже не в Польщі, але і не в Україні

Сергій Бабкін вже не в Польщі, але і не в Україні

Про те, що Сергій Бабкін покинув Україну, стало відомо з соціальних мереж. Варто зауважити, що він виїхав законно — як батько трьох неповнолітніх дітей. При цьому на чужині він склавши руки не сидить.

За участю співака вже пройшов великий концерт у Варшаві з гаслом: “Добрий вечір, ми з України”. Та схоже, в Польщі Бабкін затримався ненадовго.

Так, в Інстаграмі Сніжани Бабкіної, дружини музиканта, з’явилася афіша концерту 15 квітня в Гамбурзі (Німеччина):

“Разом з нашими друзями організаторами з Німеччини ми потихеньку формуємо тур на підтримку українців. Цю допомогу я особисто буду пересилати всім своїм волонтерам, дитячим лікарням, пологовим будинкам, дитячим будинкам. Є дуже багато людей, які катастрофічно потребують допомоги”, – написала вона.

Фанати у коментарях подякували зірковій парі за те, що роблять свій внесок у майбутню перемогу, яка неодмінно буде.

Схожі статті