Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс привели на канал поповнення: щасливі ведучі не випускають малюків з обіймів (ФОТО)

Співчуття і любов до тварин характеризує людину. Українці навіть у важкі для країни часи залишаються людьми і душевно та з добротою ставляться до тварин

Не лише люди зазнали впливу війни в Україні, а й тварини постраждали у ній. Так Камалія з гіркотою написала на своїй сторінці в інстаграм, як вона втратила улюблених для неї коней. Це була для неї непоправна втрата. Після того, як наші ЗСУ вибили з Бучі, Ірпеня та Гостомелю рашистів, то дуже багато домашніх тварин стали безпритульними на жаль.

Соломія Вітвіцька з песиком

Маленький песик породи чихуахуа, пекінес, два цуценята алабая, щеня вівчарки. Усі вони пережили втрату своїх господарів. Коли журналісти побували у Бучі, то побачили нещасних та безпритульних собак. І згодом журналісти привезли їх на канал 1+1. Потім цих собачок показали у прямому ефірі. Так, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс та Тимур Мірошниченко вийшли в ефір Сніданку. Цих голодних та нещасних тварин поселили на студії. Коли їх показують, то, можливо, господарі собачок побачать і заберуть. Очікується, що незабаром запрацює мобільний додаток втрачених та знайдених тварин Pets. Як тільки воно почне працювати, то буде обмін тварин по всій нашій країні. А поки це не сталося, всі співробітники каналу 1+1 піклуються в офісі. Нещодавно вони назвали двох собачок, привезених із Бучі: Буч та Бучик. Як сказала Неля Шовкопляс: “Собаки та коти для нас – це завжди антистрес”. Коли дізнаєшся, як у нас в Україні люди ставляться до тварин, то можна з упевненістю сказати, що це ставлення дуже відрізняється від того, як рашисти ставляться до українців, та й до своїх поранених солдатів. Тут навіть неможливо порівнювати. Такий народ як ми не можна зломити, не те що поневолити як мріє російське керівництво. Україна переможе, навіть не сумнівайтеся у цьому. Слава Україні!

 

 

Схожі статті