Григорій Решетнік розповів про наступну Холостячку: пошуки красуні зайняли багато часу, але вона того варта

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік поділився своїми думками стосовно наступної Холостячки, яка точно піде у виробництво в майбутньому.

На даний момент відомий український телеведучий Григорій Решетнік знаходиться разом зі своєю сім’єю на західній Україні. Він є батьком трьох маленьких хлопчиків, і зараз активно піклується про спадкоємців. Також зіркова пара займається волонтерством.

Григорій Решетнік розповів про наступну Холостячку

Але всі події не заважають телеведучому мріяти про те, які програми йому доведеться створювати у майбутньому. Так, під час спілкування з журналістами він зізнався, що наступна Холостячка обов’язково вийде, тільки-но все налагодиться, але головна героїня ще не знайдена. Вони довго її шукали, але все ж таки не визначилися.

Даша Астаф'єва чистить картоплю і роздає гроші людям похилого віку під час війни
Григорій Решетнік розповів про наступну Холостячку

Тим не менш Григорій бачить у її ролі Дашу Астаф’єву, яка до речі, минулого року розійшлася з обранцем, з яким зустрічалася впродовж 5 років.

“Ні. І мені самому цікаво, хто стане третьою холостячкою. Як глядачеві, мені було б цікаво побачити Дашу Астаф’єву. Відомо, що вона зараз допомагає хлопцям – готує їжу, чистить картоплю на кухні. Або одну з дівчат-героїнь, які хоробро служать”

Необхідно відзначити, що Даша дійсно є однією з тих, кого глядачі були неймовірно раді бачити у ролі Холостячки. Але навряд вона займається пошуком коханого після тривалих стосунків.

Також Григорій має серйозні сподівання стосовно того, що вітчизняне телебачення відтепер стане більш популярним в Україні. Варто відмітити, що на екрани українців мав вийти новий сезон холостяка. Дванадцятий за рахунком головний герой реаліті-шоу приїхав зі Сполучених Штатів, щоб знайти свою єдину в Україні, але у зв’язку з подіями, реліз випусків, звісно, довелося відкласти на невизначений термін.

Схожі статті