Як виглядала дівчина Володимира Дантеса, яку він полишив заради Наді Дорофєєвої: знову згадав про перше кохання

У березні Володимир Дантес та Надя Дорофєєва повідомили про розлучення. Поки прихильники висловлюють здогадки щодо причини такого рішення, пропонуємо подивитися, як виглядала перша дівчина співака.

Зіркове подружжя Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса було одним із улюблених серед українських слухачів. Двоє красивих, молодих, стильних і талановитих людей привертали до себе увагу та закохували своєю щирість. Тож новина про розлучення цього сімейства стала шоком для мільйонів людей, хто слідкував за їхнім життям і сподівався одного разу почути про спільних малюків. Однак, як написали самі Надя і Вова – “Дантесиків і Додошат чекати не варто”.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Надя і Володимир познайомилися у 2011 році. Як пізніше зізнавався артист, це було кохання з першого погляду і він відразу сказав Дорофєєвій, що вона стане його дружиною. Ці слова виявилися пророчими – пара зіграла весілля у 2015-му і прожила сім щасливих років в офіційному шлюбі.

Цікаво, що саме в 2011-му Дантес розійшовся зі своєю попередньою обраницею. Чи вплинуло на це знайомство з Надею – невідомо. Свою першу обраницю Олену Виноградову Володимир зустрів під час участі у “Фабриці зірок 2”. Після випуску з шоу дівчина стала солісткою гурту “REAL O” разом із Регіною Тодоренко, Світланою Тарабаровою та Ліною Міцукі.

Володимир Дантес і Олена Виноградова
Володимир Дантес і Олена Виноградова

Пара Олени та Володимира довго не афішувала стосунків, хоча прихильники помітили роман між ними ще під час зйомок “Фабрики”. Як пізніше зізнавалася Виноградова, розрив з Дантесом для неї був доволі болючим і вона довго не могла прийти в себе.

Як зараз виглядає Олена Виноградова?

Олена Виноградова майже десять років одружена з випускником “Фабрики зірок 3” Віталієм Чирвою. Пара виховує двох синів та перебралася жити до росії.

Схожі статті