Олена Кравець розповіла, що для неї глава держави не лише взірець мужності, а і друг: коли та як вони спілкуються

Дуже важливо у цей важкий для України час спілкування з друзями. Їхня підтримка допомагає впоратися з проблемами. Потрібно берегти дружні стосунки

Триває 43-й день протистояння України з росією. У цей непростий час багато зв’язків між людьми було втрачено. Деякі люди не можуть знайти близьких родичів. Співробітники на підприємствах, які спілкувалися, можуть зв’язатися зі своїми знайомими лише телефоном, якщо він зберігся. Оскільки багато людей покинули свої будинки та виїхали у безпечні місця.
Олена Кравець, яка є добрим другом Володимира Зеленського, досі спілкується з ним. Вони й досі залишаються друзями.

Олена Кравець обрізала волосся та зробила елегантне боб-каре
Олена Кравець спілкується зі своїм другом і намагається його підтримувати

А зараз, коли всім важко, Олена Кравець намагається підтримати президента України та її друга. Не тільки для Олени Кравець Володимир Зеленський є другом. Але і для всіх учасників “Кварталу 95” він залишається другом. Часто спілкується з президентом та Євгеном Кошовим. Адже нудно підтримати друга у скрутну хвилину. Нещодавно Олена Кравець розповіла, як спілкується з Володимиром Зеленським. Він для неї, як і для всіх людей України, президент. Проте Володимир Зеленський, також для неї, і дуже близька людина. Олена Кравець спілкується зі своїм другом і намагається його підтримувати у цей непростий час. Володимир Зеленський коротко відповідає, але цього достатньо, щоби була підтримка для обох. Олена Кравець намагається надсилати Володимиру Зеленському різні меми та, звичайно, трохи гумору. Також Олена Кравець пишається Володимиром Зеленським за його тверду позицію. Він лідер України та впорається з усіма труднощами.
Олена зізналася, що дуже пишається своїм другом та його сім’єю, а також упевнена, що лідер України зможе впоратися з усіма труднощами.
Як сказала Олена Кравець: “Я пишаюся ним, неймовірно пишаюся і ним, і Оленою, і всією сім’єю”.

Схожі статті