“Відчуваємо злість і розчарування”: легендарні рокери Pink Floyd презентували спільну пісню з Андрієм Хливнюком

Легендарний британський рок-гурт Pink Floyd презентували усьому світові нову пісню, присвячену України. Музиканти створили мелодію, а вокал взяли з відео Андрія Хливнюка.

Лідер українського гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк з перших днів повномасштабного конфлікту на території України вступив до лав захисників України та вирішив боронити рідну землю від росії. Зараз музикант несе службу в Києві, до якої повернувся після поранення – Андрій отримав травму на обличчі під час однієї з атак “орків”. Проте зараз рана загоїлася, а здоров’ю та життю Хливнюка нічого не загрожує.

Не забуває артист і про улюблену справу – музику та спів. Ще у перші дні агресії зі сторони росії Андрій опублікував відео, яке стало одним із символів тих історичних подій, які зараз переживають усі українці. Лідер “Бумбоксу” заспівав народну пісню “Ой, у лузі червона калина похилилася” на фоні Софіївського собору – це відео швидко розлетілося по мережі та стало відомим далеко за кордонами України.

Хливнюк зумів зворушити навіть легендарних британських рокерів – гурт Pink Floyd, які вирішили взяти виконання Андрія за основу своєї нової пісні, яку вони присвятили подіям в Україні та власне всім українцям. Як зізналися артисти Хливнюку зателефонував один із лідерів групи та домовився про спільну роботу.

Зараз спільний трек Pink Floyd та Бумбоксу можна послухати на усіх музичних майданчиках у мережі, а також переглянути кліп, в якому показані реальні кадри того, що зараз відбувається на теренах нашої країни.

“Ми, як і багато хто, відчуваємо лють і розчарування від цього мерзенного акту вторгнення в незалежну, мирну демократичну країну та вбивства її народу однією з найбільших світових держав”, – зізнався один із лідерів Pink Floyd.

Окрім того, британські рокери зазначили, що вони прагнуть, аби ця композиція отримала широку популярність. Вони планують зібрати матеріальну допомогу для України, а також підняти нашому народові моральний дух.

Схожі статті