Джамала більше не мовчить з приводу чуток про виступ на корпоративі російського мільярдера: “Планувала анонсувати”

Популярна українська співачка Джамала у соціальних мережах перервала мовчання і прокоментувала чутки щодо свого виступу на корпоративі мільярдера з росії.

Джамала зараз знаходиться поза Україною. Вона вивезла до своєї сестри у Стамбул двох маленьких синів, а сама їздить країнами Європи та бере участь у благодійних заходах.

Своєю музикою зірка зібрала вже більше 83 мільйонів євро для Батьківщини, і все це вона висвітлює в соціальних мережах. Але не обходиться і без недолугих чуток, в центрі яких опиняється артистка.

Так, у себе в Інстаграмі Джамала прокоментувала плітки про її виступ на корпоративі для російського мільярдера:

“Планувала анонсувати участь у телемарафоні, але прокоментую ще одне дно, яке пробила росія. На наступний день після виходу у американському виданні Vice публікації про ймовірні бот-атаки на мене, у телеграм спільнотах з’являються сфабриковані матеріали, де ми нібито готові виступати на корпоративі російського мільярдера”.

Співачка називає це черговою недолугою брехнею від росіян — таку ж саму, як і було на “зустрічі” їхнього президента зі стюардесами.

У коментарях Джамалу підтримала відома українська фітнес-тренерка Марина Боржемська, яка написала:

“Тримайся, Джамала. Єдине, на що вони здатні — фейки. Все їхнє життя заключається у агресії та ненависті. На жаль, їм ніколи не зрозуміти, що таке свобода, справжня щирість, тепло, віра, надія та любов. Ми тебе любимо. Все буде Україна!”.

Джамала більше не мовчить з приводу чуток про виступ на корпоративі російського мільярдера
Джамала більше не мовчить з приводу чуток про виступ на корпоративі російського мільярдера

Фанати теж не залишилися осторонь і висловили своє захоплення знаменитістю, адже масштаб організованої нею допомоги для України неймовірний.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.