“Ворогу не побажаєш”: відчайдушний Дмитро Комаров після Ірпеня відправився на розвідку до звільненого Чернігова

Ведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров разом із українськими захисниками відвідує звільнені від російських "орків" міста, щоб допомогти населенню.

З 24 лютого Україна веде повноцінну боротьбу за свою незалежність та свободи, виганяючи з її території загарбників із сусідньої держави. Зараз ніхто не залишається осторонь – уся країна об’єдналася, не залежно від статусу, віку чи рівня доходу. Хтось волонтерить, хтось вступає до лав захисників, хтось допомагає підтримувати бізнес, а хтось займається розповсюдженням важливої інформації. В останню важливими залишаються українські зірки, які мають велику аудиторію в соціальних мережах та розповсюджують для неї важливі факти щодо допомоги та перебігу подій.

Активно намагається працювати журналіст та ведучий тревел-шоу “Світ навиворіт” Дмитро Комаров. Він щодня займається волонтерством – збирає кошти та розвозить гуманітарну допомогу. На 8 березня телеведучий відвідав киянок, які зараз проживають у метрополітені та подарував їм тюльпани, аби підняти моральний дух жінок.

Зараз, коли загальна тенденція боротьби проти орків має позитивний вектор – все більше українських міст звільняють від окупантів, Комаров разом із військовими та іншими журналістами одним із перших приїздить у такі населені пункти, аби доставити допомогу мешканцям, які там залишилися та показати реальну ситуацію на місцях.

Так Дмитро відвідав Бучу та Ірпінь, що на Київщині – кадри з цих містечок болюче вразили не лише українця, а й увесь світ. Комаров провів тут три дні і назвав цей час “страшним сном”.

Зараз же Дмитро поїхав до звільненого Чернігова – місто декілька тижнів було у блокаді, тому тут зафіксована гуманітарна катастрофа. Журналіст розповів, що багато людей залишилися без житла, на яке вони заробляли довгі роки.

“Русский мир – це те, чого ворогові не побажаєш”, – зазначив Дмитро.

Дмитро Комаров відвідав Чернігівщину
Дмитро Комаров відвідав Чернігівщину

Схожі статті