Директорка Наташі Корольової прокоментувала розлучення співачки з Тарзаном: зрадниця і рашист більше не пара?

У мережі почали активно говорити про розлучення співачки Наташі Корольової, яка є родом з України, з її чоловіком - епатажним танцівником Тарзаном.

Співачка Наташа Корольова розпочала свою кар’єру у рідному Києві, де й народилася. Після знайомства зі своїм першим чоловіком – продюсером і музикантом Ігорем Ніколаєвим, артистка вирішила змінити країну проживання та перебралася до Москви. Там Наташа розлучилася, а згодом зустріла своє друге кохання – російського танцівника Сергія Глушка, відомого під псевдонімом Тарзан. З ним виконавиця українського походження живе разом уже майже 20 років, йому ж Корольова подарувала свого єдиного сина.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан розлучаються 

Родичі Наташі, зокрема її рідна сестра, співачка Руся, залишилися жити в Україні. А мама артистки наразі має будинок у Сполучених Штатах Америки, тож Людмила Поривай зараз “розривається” між декількома країнами. Від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України Наташа обрала тактику ігнорування ситуації, через що її українські шанувальники неабияк розчарувалися в співачці.

Однак родичі зірки не мовчать та всіляко висловлюються щодо подій на території України. Сестра Корольової Руся активно підтримує Батьківщину та засуджує росіян за їхню агресію. Мама двох доньок-артисток також висловила слова підтримки українцям. А ось Тарзан навпаки почав активно підтримувати росію. Після цього мама Наташі Людмила Поривай відписалася від зятя в соціальних мережах.

Наташа Корольова з мамою та чоловіком
Наташа Корольова з мамою та чоловіком

Пізніше у мережі заговорили, що різниця у політичних поглядах між Глушко та сім’єю Корольвої стала причиною розлучення подружжя. Ці чутки прокоментувала директорка виконавиці Марина Нарінська:

“Я вперше про це чую, я не маю такої інформації”, – сказала жінка.

Тож інформація про ситуацію в родині Наташі залишається недоступною для її шанувальників.

Схожі статті