Алла Пугачова поставила росіян на місце навіть з Ізраїлю: намагалися знайти заміну Примадонні і сіли в калюжу

Відома російська виконавиця Алла Борисівна Пугачова змогла поставити на місце росіян навіть з Ізраїлю. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Алла Пугачова впродовж багатьох років залишається головною зіркою російської естради. І хоча шоу-бізнесі нібито не існує ієрархії, Примадонні все одно віддають п’єдестал.

72-річна Алла Пугачова показала обличчя крупним планом
Алла Пугачова поставила росіян на місце навіть з Ізраїлю

Вже неодноразово її намагалися з нього скинути, але кожного разу ці спроби терпіли поразку. У чому секрет Мримадонни? Мало хто може відповісти на це питання, але навіть зараз, коли зірка втекла разом з сім’єю до Ізраїлю і відчуває на собі хвилю хейту від фанатів, позбавити її впливу виявилося неможливим.

Алла Пугачова поставила росіян на місце навіть з Ізраїлю

Стало відомо про повернення Алли Пугачової до росії
Алла Пугачова поставила росіян на місце навіть з Ізраїлю

Так нещодавно фіналістка російського шоу “Голос” Алла Рід, незважаючи на все, всерйоз мітить на місце Примадонни. Співачка навіть змогла підкорити Олександра Градського своїм незвичайним вокалом. А нещодавно пройшов її концерт, де вона виконала хіти народної артистки.

Музичний критик Олексій Остудін пояснив, чому повторити успіх Пугачової буде проблематично.

“Дуже складно стати заміною Алли Пугачової. Кого тільки не називали. Я думаю, що вона не має заміни. Нині ситуація така, що у кожному жанрі є свої зірки”

Нагадуємо, що Алла Пугачова та Максим Галкін повністю спростовують новини про їхню еміграцію до Ізраїлю. Вони стверджують, що співачка просто поїхала на лікування і скоро родина повернеться до росії. Тим не менш, їхня поїздка затягнулася вже на півтора місяці. Тим часом Андрій Макаревич виступив на захист легенди російської естради і заявив, що це не вони виїхали з росії, а росія поїхала від росіян.

Схожі статті