У Потапа є син, і народила його не колишня дружина Ірина Горова: як Настя Каменських відреагувала на новину?

13 років тому Олексію Потапенко народила первістка його дружина Ірина Горова. Втім, через декілька років у продюсера з'явився ще один син.

У шлюбі з продюсеркою Іриною Горовою Олексій Потапенко став батьком вперше. В нього народився син Андрій. Зараз хлопчик вже є підлітком, живе разом з мамою і має прекрасні стосунки зі своїм татом.

Вагітна Ірина Горова з Потапом та Настею
У Потапа є син, і народила його не колишня дружина Ірина Горова

У Потапа є син, і народила його не колишня дружина Ірина Горова

Потап сильно мріє про спільних дітей і з другою дружиною Настею Каменських, але поки що Господь не подарував їм спадкоємців. Тим часом продюсеру пощастило мати ще одного сина, однак хрещеного.

Юрій Горбунов зі старшим сином від Каті Осачої Івасиком
У Потапа є син, і народила його не колишня дружина Ірина Горова

Так, після переїзду разом з новою дружиною до передмістя Києва, Потап став сусідом Юрія Горбунова та Катерини Осадчої, які 5 років тому також стали батьками. В них народився спільний син Іван. Так як знаменитості дуже сильно подружилися, телеведучі запропонували Олексію стати хрещеним батьком і той з радістю погодився. Настя Каменських також щаслива мати можливість проводити час разом з маленьким Івасиком.

Підписники зірок постійно спостерігали за тим, як зірки сиділи разом за столом, відвідували одне одного на Різдво та дарували одне одному подарунки. І було дуже помітно, що Олексій сильно любить свого хрещеника.

Зараз у Олексія звісно немає можливості бачитися з Івасиком, адже продюсер знаходиться разом з сім’єю в Іспанії, тим часом Катерина Осадча вивезла дітей у безпечне місце набагато ближче до України. Але ми впевнені, що коли все закінчиться, продюсер знову тішитиме підписників знімками з хрещеником.

Схожі статті