|
08.04.2022 23:24

У Потапа є син, і народила його не колишня дружина Ірина Горова: як Настя Каменських відреагувала на новину?

У шлюбі з продюсеркою Іриною Горовою Олексій Потапенко став батьком вперше. В нього народився син Андрій. Зараз хлопчик вже є підлітком, живе разом з мамою і має прекрасні стосунки зі своїм татом.

У Потапа є син, і народила його не колишня дружина Ірина Горова

У Потапа є син, і народила його не колишня дружина Ірина Горова

Потап сильно мріє про спільних дітей і з другою дружиною Настею Каменських, але поки що Господь не подарував їм спадкоємців. Тим часом продюсеру пощастило мати ще одного сина, однак хрещеного.

У Потапа є син, і народила його не колишня дружина Ірина Горова

Так, після переїзду разом з новою дружиною до передмістя Києва, Потап став сусідом Юрія Горбунова та Катерини Осадчої, які 5 років тому також стали батьками. В них народився спільний син Іван. Так як знаменитості дуже сильно подружилися, телеведучі запропонували Олексію стати хрещеним батьком і той з радістю погодився. Настя Каменських також щаслива мати можливість проводити час разом з маленьким Івасиком.

Підписники зірок постійно спостерігали за тим, як зірки сиділи разом за столом, відвідували одне одного на Різдво та дарували одне одному подарунки. І було дуже помітно, що Олексій сильно любить свого хрещеника.

Зараз у Олексія звісно немає можливості бачитися з Івасиком, адже продюсер знаходиться разом з сім’єю в Іспанії, тим часом Катерина Осадча вивезла дітей у безпечне місце набагато ближче до України. Але ми впевнені, що коли все закінчиться, продюсер знову тішитиме підписників знімками з хрещеником.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація