38-річна Джамала розповіла, коли востаннє бачила чоловіка та двох синів: увесь час витрачає на благодійні концерти

Від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, співачка Джамала зайнялася волонтерською діяльністю - вона виступає у країнах Європи, де збирає кошти для наших захисників.

Українська співачка кримсько-татарського походження Джамала з 24 лютого зайнялася активною громадянською діяльністю – артистка об’їздила з виступом декілька європейських країн для того, аби зібрати кошти на потреби захисників України. Ще у 2016-му році Джа показала усьому світові, що вона має чітку громадянську позицію та не боїться її висловлювати – тоді вона виконала на пісенному конкурсі “Євробачення” свою пісню “1944”, у якій оспівує трагедію кримсько-татарського народу. З нею артистка і виборола перемогу – цю ж пісню вона зараз виконує по усій Європі.

Джамала на Євробаченні
Джамала на Євробаченні

Джамала – мама двох синів. 24 лютого вона вирішила вивезти малюків за кордон задля їхньої безпеки. Зараз хлопчики знаходяться у Стамбулі, де ними опікується рідна сестра артистки – родичка зірки проживає там уже декілька років разом із чоловіком. Виконавиця зізналася, що востаннє бачила дітей 25 березня. Джамала тяжко переживає розлуку з ними, адже зараз сини хворіють, тому їй особливо хочеться бути поряд. Однак зараз вона продовжує гастролювати та збирати кошти для ЗСУ. Відомо, що на даний момент вона вже зібрала 83 мільйони євро.

Джамала з синами
Джамала з синами

Чоловік артистки залишається в Україні. 27 лютого він вивіз дружину з синами до кордону з Румунією, звідки вони подалися далі до Туреччини, а сам повернувся додому в Київ. З того часу Джамала не бачила чоловіка. Зараз в артистки заплановані ще декілька благодійних концертів у Європі, після яких вона планує повернутися до Стамбулу до своїх дітей.

Джамала зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром
Джамала зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром

Джа також розповіла, що через насичений графік вона разом із синами все ще немає жодних документів про перебування за кордоном – вона просто не встигла їх зробити.

Схожі статті