Чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк показав, як змінився після втрати тещі: непрості часи в акторській родині

Відомий український актор та чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк показав, як виглядає зараз — у ці непрості часи після втрати тещі і не тільки.

Віталій Борисюк і Ольга Сумська щасливі у шлюбі вже більше 20 років, а почалася їхня історія кохання зі зради — коли акторка була заміжня за Євгеном Паперним, не змогла встояти перед чарами Борисюка.

Справжні пристрасті вирували в любовному трикутнику, та зрештою Ольга зібрала речі, забрала ще малу доньку Тоню і пішла від чоловіка до коханця.

В інтерв’ю Сумська неодноразово порушувала цю тему і зауважила, що жодного разу не пошкодувала про свій вибір, але й розуміє, як недобре вчинила з Паперним.

Тим не менш, Євген давно пробачив екс-дружину і навіть грав на одній сцені разом з нею і суперником в спектаклі.

Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний
Чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк показав, як змінився після втрати тещі

Зараз, коли Україна переживає не найкращі часі, Ольга має можливість виїхати за кордон, але вони з молодшою донькою Анною нікуди не збираються без Віталія, адже за віком він ще не має права покидати Батьківщину в даних умовах. Це чудово демонструє силу почуттів зіркової пари.

Крім того, нещодавно акторська родина пережила велику втрату — з життя пішла мама Ольги Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська.

Як розповідала артистка, церемонія прощання проходила під звуки сирен і молитву священника.

Ольга Сумська вшанувала пам'ять своєї покійної мами Ганни Іванівни
Чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк показав, як змінився після втрати тещі

Про це стало відомо з соціальних мереж Сумської, яка активно їх веде, а її чоловік вкрай рідко викладає нові фото для фанатів.

Нарешті в Інстаграмі Віталія Борисюка з’явився свіжий кадр з українськими вояками. Актор позує серед них з широкою усмішкою, а у підписі дякує їм за те, що самовіддано боронять столицю.

Схожі статті