|
09.04.2022 13:39

Оля Полякова розповіла, яке передчуття було у її молодшої доньки Аліси за тиждень до 24 лютого в Україні

Деякі люди можуть передчувати події. Так і сталося із меншою донькою Олі Полякової. Аліса не хотіла перед 24 лютого 2022 року повертатися до Києва

Нещодавно Оля Полякова пригадала, що вона відчувала 24 лютого 2022 року та як їй далося рішення залишити з дітьми Київ.
Як згадує сам співачка, після 24 лютого її життя змінилося як напевно і будь-якого українця.
Вранці Оля Полякова почула вибухи, вона одразу зателефонувала чоловікові, бо в них у будинку був ремонт, і вони ночували в різних квартирах.

Оля Полякова з дітьми поїхали за кордон, а чоловік залишився в Україні та вступив до лав тероборони

Коли Оля Полякова розповіла своєму чоловікові про вибухи, він не повірив і думав, що це їй почулося. Але коли за годину прийшла їхня няня і сказала: “Оля почалася війна”, то співачка все зрозуміла. Перед цим Оля Полякова відпочивала на курорті у Шрі-Ланці. Повернулися вони з відпочинку 17 лютого та були внутрішньо спокійними, хоча вже були тривожні новини у засобах масової інформації. Співачка сподівалася, що на Україну ніхто не нападатиме. Проте її менша донька Аліса, напевно, щось відчула. Коли вони вилітали зі Шрі-Ланки, то Аліса сказала, що у неї коле в грудях і вона щось відчуває погане. Дочка попросила Олю Полякову не їхати зі Шрі-Ланки та залишитися там. Співачка заспокоїла доньку, хоч у самої душі було неспокійно. Коли вони прилетіли до Києва, все було там спокійно і сім’я ще тиждень до 24 лютого 2022 року жила в розслабленому режимі. І ось настало 24 лютого, і тоді Оля Полякова зрозуміла, що передчуття доньки Аліси справдилися і треба вже щось робити. Потім Оля Полякова вирішила залишити Київ із сім’єю. Оля Полякова одразу не могла збагнути які речі з собою брати, так у голові все перемішалося. Співачка з дітьми поїхали за кордон, а чоловік залишився в Україні та вступив до лав тероборони.