Юрій Горбунов знайшов заняття до душі у непросте сьогодення: що робить чоловік Каті Осадчої для українців

Кожен українець у цей непростий для України час має допомагати своїй Батьківщині. Юрій Горбунов прийняв для себе рішення, чим займатися і як наближати перемогу

Юрій Горбунов з початку подій у нашій країні в соціальних мережах розповідав своїм шанувальникам та усьому світу, що відбувається в Україні. Юрій Горбунов кілька разів звертався до світових лідерів, щоб закрити небо над нашою країною. Також телеведучий намагався “достукатися” до російських зірок. Він думав, що вони побачать і почують правду, що творить російська армія у нашій країні. Згодом Юрій Горбунов став волонтером. Телеведучий почав допомагати жителям України фізично, морально та матеріально.

Юрій Горбунов пообіцяв усі фото розмістити у соцмережах

Нещодавно Юрій Горбунов на своїй сторінці в інстаграм розповів, що разом із колегами відвідують захисників та розважають їх гумором та піснями. Це трохи відвертає захисників від повсякденних турбот. Телеведучий також зазначає, що і надалі їздитиме Україною і даватиме концерти та підіймає моральний дух захисникам. Як сказав Юрій Горбунов, найближчим часом він виступить ще з кількома концертами перед військовими, але місце та дату не назвав із метою безпеки. Як відомо, сьогодні не рекомендується показувати фото захисників героїв. Але після перемоги Юрій Горбунов пообіцяв усі фото розмістити у соцмережах.
Також Юрій Горбунов бере участь у збиранні коштів на придбання автомашин швидкої медичної допомоги. Це потрібно, оскільки лікарі та лікарні в Україні потребують не лише медикаментів, медичного обладнання, а й машин швидкої медичної допомоги. Юрій Горбунов має запити кому потрібні машини швидкої медичної допомоги. Зібравши кошти, вони їдуть за кордон, купують машини та переганяють їх в Україну. Як правило, придбані машини швидкої допомоги відправляють на фронт.

Схожі статті