Дмитро Танкович емоційно розповів як залишав Бучу: чи спілкується він після цього зі знайомими з росії

Весь світ усвідомив, що являє собою сучасна росія. Тепер ніхто не має ілюзій щодо її намірів. Як далі спілкуватися з такими людьми, пояснює Дмитро Танкович

Дмитро Танкович, який є актором і телеведучим, нещодавно розповів, як він врятував свою сім’ю в перші дні після 24 лютого 2022 року. Як повідомив Дмитро Танкович, 23 лютого вони знімали новий концерт. Повернувся він додому пізно, близько другої години ночі. А вранці його розбудила дружина і сказала: Все почалося. Потім вони з дружиною спробували осмислити, що відбувається. Проте вже вдень вони зрозуміли, що там не можна залишатися.

Дмитро Танкович вперше показав красуню-дружину
Дмитро Танкович після закінчення благодійних концертів обов’язково повернеться до Києва

Після чого Дмитро Танкович забрав сім’ю та виїхав до Польщі. На жаль, не всі знайомі Дмитра Танковича могли відразу покинути свої будинки. Вони перебували майже десять діб у Бучі. Дмитро Танкович періодично зв’язувався із ними. Через деякий час зв’язок зник. Далі Дмитро Танкович намагався зв’язатися зі своїми знайомими через волонтерів. Потім він дізнався, що знайомі евакуювалися до Києва. Це було непросто. Добиралися його знайомі до Києва 14 годин. Коли його знайомі вже були у Києві, то Дмитро Танкович уже заспокоївся. Як сказав Дмитро Танкович після закінчення благодійних концертів, він обов’язково повернеться до Києва. Також Дмитро Танкович розповів свою думку щодо росіян, які підтримують російське керівництво. Дмитро Танкович мав деякі знайомі в Росії. Після 24 лютого 2022 року, коли Дмитро Танкович з ними поспілкувався, він сказав: “Я можу зараз сказати на камеру – я зневажаю цю націю, я зневажаю росіян, тому що я вважаю, вони боягузи”. І це правда, тому що росіяни здебільшого не засудили події, які сьогодні відбуваються в Україні.

Схожі статті