42-річний Володимир Ярославський без Олі Мартиновської поруч засумував: “Хочеться просто побути у тиші”

Суддя улюбленого українцями кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський не приховує свого смутку, який долає його останнім часом.

Володимир Ярославський — відомий шеф-кухар та суддя проєкту “МастерШеф” на телеканалі СТБ.

Подробиці свого особистого життя кулінар не розголошує, через що фанати не перестають пліткувати про його ймовірний роман з колегою по знімальному майданчику Ольгою Мартиновською.

Варто зауважити, що в кадрі зірки поводяться доволі стримано і професійно, але в соціальних мережах час від часу публікують спільні фото, на яких виглядають наче романтична пара. Одного разу вони навіть натякали на вагітність Олі.

Зараз, у ці непрості для України часи, Мартиновська і Ярославський розділені відстанню — він знаходиться в Києві, а вона — в Чехії. При цьому вони обидва роблять все від себе можливе, аби бути корисними українцям.

Ольга Мартиновська зізналася в коханні Володимиру Ярославському
Володимир Ярославський без Олі Мартиновської поруч засумував

Нещодавно судді “МастерШеф” зробили неймовірне — зібрали мільйон гривень для дитячої лікарні “Охматдит”, яка продовжує рятувати життя

навіть зараз. Таку суттєву суму благодійних пожертвувань кулінари змогли зібрати завдяки продажу власної кулінарної книги, причому не за повну вартість, а за ту суму, котру покупець визначає самостійно — навіть за 10 гривень.

Доєдналася до їхньої ініціативи також Ліза Глінська.

Але попри таку велику кількість справ, Володимиру не завжди вдається втриматися від суму. Так, цього разу в Інстаграмі Ярославського з’явилося сторіз з таким текстом:

“Взагалі я тримаюсь, намагаюсь зайняти себе чимось корисним. Але іноді, на фоні тих жахіть, що принесла нам раша, хочеться просто побути у тиші”, – написав кухар, і з ним важко не погодитися.

Володимир Ярославський без Олі Мартиновської поруч засумував
Володимир Ярославський без Олі Мартиновської поруч засумував
spot_img

Схожі статті