34-річна Леся Нікітюк розповіла, що дуже зобов’язана Володимиру Зеленському: “Дав квиток у життя”

Відома українська телеведуча сім'ю розповіла, як Володимир Зеленський змінив її життя і буквально перевернув його зміг на голову. Усі деталі наші статті.

Щирі фанати Лесі Нікітюк знають, звідки почалася її кар’єра. Шлях телеведучої був покладений у гумористичній програмі “Розсміши коміка”, де діючий Президент України, а тоді ще продюсер та комік Володимир Зеленський роздавав гроші тим, хто зможе викликати посмішку на його обличчі. Серед учасниць опинилася і Леся Іванівна, яка враз підкорила серце президента.

Леся Нікітюк взяла на руки немовля з прихистку, у якому волонтерить
Леся Нікітюк розповіла, що дуже зобов’язана Володимиру Зеленському

Леся Нікітюк розповіла, що дуже зобов’язана Володимиру Зеленському

Дуже скоро вона потрапила через кастинг на шоу “Орел та Решка” і декілька сезонів поспіль розповідала українцям про найцікавіші місця у світі. У непростий час для України телеведуча дала ексклюзивне інтерв’ю виданню УНІАН, в якому розповіла, як зараз ставиться до Володимира Александровича та чи відчуває вона до нього вдячність.

Леся Нікітюк звернулася до Anonymous
Леся Нікітюк розповіла, що дуже зобов’язана Володимиру Зеленському

“Колись, коли ми виграли з подругою на шоу “Розсміши коміка”, він дав мені квиток у життя. Також він порекомендував мене на кастинг на програму “Орел і Решка”. І це був другий квиток у життя. Все те, чим я зараз займаюся, все виходило з рук Зеленського. З того часу ми залишилися в підписках один в одного в Instagram”

Леся Іванівна зізналася, що відчуває до нього неймовірно вдячність, але зараз вони не спілкуються. Єдиний контакт, який вона може встановити з Володимиром Олександровичем — це написати йому коментар під публікацією.

Також зірка розповіла, що всіма силами намагається допомогти Україні. Зокрема у Нікітюк є координаційний центр для волонтерів.

Схожі статті