Григорій Решетнік зізнався, чому не повернувся до Києва, як він цього хотів: “Дружина, троє дітей в ноги”

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік зізнався, чому не повернувся додому до Києва. Виявляється знаменитість дуже цього хотів.

Зірка телеканалу СТБ, ведучий програми Холостяк та Холостячка Григорій Решетнік є багатодітним батьком. Шоумен виховує трьох маленьких синів, старшому немає навіть і 10 років. Саме тому знаменитість мав повне право покинути Україну разом з сім’єю, але Решетніки вирішили зовсім інакше.

8-річний син Григорія Решетніка щоранку питає у мами, коли закінчиться війна
Григорій Решетнік зізнався, чому не повернувся до Києва, як він цього хотів

Григорій та Христина відвезли своїх нащадків у Івано-Франківськ, де на них чекали батьки. Тому зараз маленькі хлопчики перебувають у безпеці разом з бабусею та дідусем.

Григорій Решетнік зізнався, чому не повернувся до Києва, як він цього хотів

Увесь цей час Григорій намагався максимально підтримувати своїх підписників. Зокрема активно інформував про свої позиції, а також багато жартував. Так, Решетнік обіцяв, що його наступного сина зватимуть Джозеф, Джавнлін, а також Борис.

Однак з’ясувалося, що Григорій не збирався залишатися разом з сім’єю. Христина та діти почали просити голову сім’ї залишитися з ними, і він не зміг протистояти цьому. Про це він розповів в інтерв’ю Преподобному.

“Я рвався до Києва, дружина діти в ноги, була знаєш така дилема: чому я не там?”

Також Григорій розповів про те, що його стосунки з рідними з росії назавжди розірвані через те, що він мало того, що не отримав очікуваної підтримки, але почув, що українці заслуговують на те, що отримали. Відтепер і сам телеведучий намагається відштовхнутися від рідної російської мови і більше говорити українською, як його дружина. І ба більше, вбачає позитив у тому, що відтепер Україна зможе сильніше відділитися від російського впливу.

Схожі статті