Джамала розплакалася під час виступу в Ісландії: співачку довело повідомлення з дому незадовго до виходу на сцену

Відома українська співачка отримала розповіла про повідомлення, яке отримала під час виступу у Ісландії. Чому співачка розплакалася, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Джамала, яка родом з півострова Крим, колись дуже прославила свою країну на всю Європу. Тепер, коли Батьківщина має в ній потребу, вона влаштувала термінові гастролі, під час яких збирає гроші для своїх співвітчизників, і варто відмітити, що їй вже вдалося зібрати величезну суму, яка вираховується у десятках тисяч доларів.

Джамала розплакалася під час виступу в Ісландії

Джамала на чужині журиться, що залишила своїх хворих дітей на малознайомих людей
Джамала розплакалася під час виступу в Ісландії

Варто відмітити, що Джамала досі не знає, чи виступить у Турині на “Євробаченні 2022”, адже не розуміє, поки що, який самий меседж її просять відправити публіці.

Тим не менш, нещодавно вона виступала в Ісландії, і її ісландські колеги стали свідками її гірких емоцій. Справа в тому, що Джамала отримала дуже сумне повідомлення з України і не змогла стримати сліз. Джамала визнала, що буквально розплакалася перед є виходом на великусцену. Повідомлення їй відправив хороший знайомий.

“І він каже, що бачить таке, що навіть не може надіслати фото. Це просто жахіття, і він мені просто описав ці фото. І зранку я мала йти співати. І представниці Ісландії на Євробаченні 2022 прийшли мене підтримати. Я їх першими зустріла та не змогла стриматися. Просто розплакалася. Фізично і морально не могла це в собі тримати”

Про цю ситуацію вона розповіла журналістам “Життя відомих людей”. Також співачка дуже сумує за своєю сім’єю, адже залишила коханого чоловіка Бекір-Сеїта Сулейманова в Україні, а двох маленьких синів у Туреччині разом з їхньою тіткою. Зараз хлопчики сильно хворіють.

Схожі статті