Харківський кіт Степан номінований на найпрестижнішу світову премію серед блогерів – усі деталі

Харківській кіт Степан, який встиг прославитися на увесь світ, номінований на найпрестижнішу світову премію серед блогерів. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитий кіт Степан з Харкова прославився далеко за межами України вже давно. Вираз його морди, природня харизма та якісний маркетинг зробили з тварини справжню зірку.

Харківський кіт Степан номінований на найпрестижнішу світову премію серед блогерів

Наприкінці лютого пухнастику довелося дуже несолодко. Він евакуювався разом зі своєю володаркою і виглядав зовсім не так, як зазвичай. Кіт був наляканий та наче закляклий.

Харківський кіт Степан номінований на найпрестижнішу світову премію серед блогерів

Тим не менш, після того, як пухнастик дістався безпечного місця, він розпочав збір коштів для своїх чотирилапих співвітчизників. І буквально за декілька днів йому вдалося зібрати 10 тисяч доларів, які відправилися до притулків.

Вочевидь, світова спільнота оцінила внесок Степана і звернула ще більшу увагу на нього. Так, нещодавно стало відомо, що тваринка тепер номінована на найпрестижнішу світову премію серед блогерів. Про це стало відомо з публікації на особистій сторінці пухнастика в соціальній мережі Instagram. Степан закликає підтримати його та голосувати.

І варто відмітити, що навіть тепер володарка кота дбає лише про благочинність, адже повідомила, що кошти з придбаних квитків відправляться на допомогу постраждалим.

Сподіватимемося, що Степанові вдасться виграти премію та увійти в історію. Тим часом кількість підписників на його особисті сторінці за декілька місяців зросла на двісті тисяч.

Схожі статті