Телеведуча Тетяна Лазарєва прокоментувала подальшу кар’єру в росії Валерія Меладзе: “Не мовчить і все втратив”

Принципові люди та ті, хто любить правду, можуть постраждати за свою громадянську позицію. Однак багатьох зірок це не зупиняє, навіть на шкоду кар'єрі

Люди після подій, що відбулися в Україні, після 24 лютого 2022 року стали дивитися інакше на цінності в цьому житті. Основна цінність зараз – це саме життя. Нещодавно Тетяна Лазарєва розповіла, як коментують ці події в Україні російські артисти. Вона згадала Миколу Баскова та Олега Газманова. Як констатувала Тетяна Лазарєва, Миколі Баскову не хочеться втратити все, а Олегу Газманову не вперше підтримувати керівництво росії. Якщо у російській федерації зірка підтримує керівництво країни, а зокрема хвалить президента, то ця зірка завжди в пошані та може розраховувати на дивіденди. Також Тетяна Лазарєва розповіла і про Меладзе.

Валерій Меладзе залишився без роботи
Валерій Меладзе залишився без роботи

Валерій Меладзе один із перших засудив події, що відбулися в Україні після 24 лютого 2022 року. Він зробив так, як мала вчинити порядна людина. Проте при цьому артист потрапив у “список небажаних осіб” у Росії. І на цьому його кар’єра зупинилася. Як сказала Тетяна Лазарєва: “Меладзе не мовчить і, відповідно, все втратив. Його одразу закрили.” Його не запрошують на заходи та не дають йому організовувати концерти. Почути його пісні зараз у Росії можна лише на касетах чи дисках. Є, правда, в росії та інші зірки з українським корінням, які мовчать і намагаються не озвучувати свою позицію щодо подій в Україні, після 24 лютого 2022 року. Це Ані Лорак та Регіна Тодоренко та інші. Вони бояться за своє м’яке місце, як нещодавно сказав у своєму відео ролику артист Олексій Панін. І звичайно для них гроші мають важливе, якщо не основне значення у житті.

Схожі статті